products

4-[4- (beta-D-Glucopyranosyloxy) Phenyl]-2-Butanone Raspberry Glycoside 99% Raspberry Fruit Extract CAS 38963-94-9

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Dieckmann
Certificering: ISO 9001
Modelnummer: Het glucoside van het frambozenketon
Min. bestelaantal: 1kg
Prijs: USD
Verpakking Details: 1kg/bottle
Levertijd: 10 dagen
Betalingscondities: L/C, T/T, Western Union
Levering vermogen: 5ton/month
Gedetailleerde informatie
Productnaam: Het glucoside van het frambozenketon CAS No: 38963-94-9
Gebruik: Aroma en frangrance Houdbaarheid: 24 maanden
Opslag: Rechts Testmethode: HPLC

Productomschrijving

 

4 [4 - (bèta-D-Glucopyranosyloxy) Fenyl] - van het 2-Butanone van het de Frambozenfruit Frambozenglycoside 99% het Uittreksel CAS 38963-94-9

 

Technische details:

 

CAS No: 38963-94-9
Productnaam: Het Glucoside van het frambozenketon
Latijnse Naam: Rubus Idaeus L.
Gebruikt deel: Fruit
Formule: C16H22O7
Molecuulgewicht: 326.34
Rang: Voedsel en Cosmestic
Bron: synthetisch
MSDS en COA: beschikbaar
Verschijning: Wit fijn poeder
Hoge zuiverheid: (HPLC) >98%
Pakket: 1 kg per zak of 25kg per trommel
Houdbaarheid: Twee jaar
Opslag: Houd container onder stikstof of argon strak wordt gesloten dat

 

Het Glucoside van het het Poederketon van het frambozenuittreksel is een product dat een natuurlijk die ingrediënt gebruikt in frambozen wordt gevonden. Het frambozenuittreksel is een recente ontdekking van de framboos die reeds gekend voor zijn vele anti-oxyderende eigenschappen is, en het Glucoside van het het Poederketon van het Frambozenuittreksel is test om een bron van levendige belangstelling te zijn voor vele mensen voor de geschiktheid en gewichtsverlieswereld. Wat meer het Glucoside is van het Frambozenketon kan als Kruid in de Sigaretten worden gebruikt.


Functie van het Glucoside van het Frambozenketon:
1. Het anti-oxyderend Één positief is dat de frambozen met anti-oxyderend, Rubi Fructus Extract, Frambozenuittreksel, Frambozenketonen worden ingepakt die uw lichaam op vele verschillende manieren kunnen helpen.
2. Meer Energie naast een immuniteitsverhoging dankzij het anti-oxyderend, u kan een verhoging van energie ook zien die de hele dag door duurt.
3. Brandwondvet Één van de belangrijkste voordelen van het poeder van het frambozenketon voor gewichtsverlies is dat het eigenlijk kan helpen vet sneller branden.
4.Suppress de eetlust het andere voordeel van het gewichtsverlies aan „ras-tonen“ is dat zij als repressieve eetlust kunnen werken zodat eet u niet zoals veel.
5. Speciaal Kruid voor Sigaret, die al tekort van de traditionele sigaretten kan vermijden.

Toepassing van het Glucoside van het Frambozenketon:
Het kan in het Schoonheidsmiddel en Cigatettes als speciale kruiden worden gebruikt.

 

Ander voordeel:
Het Dieckmannbedrijf is een belangrijke fabrikant op het gebied van glucosiden, vooral goed ben bij de voorbereiding van glucosiden met verschillende genin of aglycone. tot dusver, heeft Dieckmann een reeks van glucoside, hoop voltooid wij uw glucosideindustrie kunnen vooruit bewegen.

 

Onze Fabriek:
kosmetisch peptide poeder Acetyl Dipeptide1 Cetyl Ester CAS 196604485
Co. van Technologie van Shenzhendieckmann, Ltd is een nationale high-tech die onderneming door Shenzhen Peacock Talenten met een groep ervaren en eminente R&D-teams wordt opgericht. de producten van het bedrijf hebben met succes de certificatie van het kwaliteitsbeheersysteem volgens de ISO9001-norm overgegaan.

Dieckmann is geëngageerd aan de ontwikkeling en de productie van functioneel actieve kleine molecules die met menselijke gezondheden en schoonheid door moderne synthese & extractietechnologie en de technologie van de enzymkatalyse verwant zijn. Het behandelt de gebieden van gezondheids functioneel voedsel en dieet actieve ingrediënten, tabak en additieven voor levensmiddelen, biologische inhibitors, farmaceutische tussenpersonen en functionele kosmetische actieve ingrediënten. Onze hoofdklanten zijn van binnenlandse en buitenlandse biologisch, farmaceutisch, de tabak, de gezondheidszorgproducten en schoonheidsmiddelenondernemingen.
Dieckmann heeft een reeks voedings actieve ingrediënten zoals Nicotinamide Riboside (NR), van Hydroxytyrosol, van Carnosine en Nervonic-Zuur ontwikkeld. Wij hebben met succes een reeks samenstellingen gepatenteerd Nicotinamide van Riboside (NR) die als voorlopers aan NAD+ functioneren.

1. Bedrijfwaarden: Innovatie, Win-Win Samenwerking
2. Bedrijfvisie: Bouw een kleurrijke en functionele kleine moleculewereld en vernieuw de toekomst

Ons materiaal:

kosmetisch peptide poeder Acetyl Dipeptide1 Cetyl Ester CAS 196604485

 

Certificaten:
kosmetisch peptide poeder Acetyl Dipeptide1 Cetyl Ester CAS 196604485

 

Onze Producten:
Cas 305840 van het Carnosinepoeder het poeder van Gezondheidszorglcarnosine

 

kosmetisch peptide poeder Acetyl Dipeptide1 Cetyl Ester CAS 196604485

FAQ:

 

Q: om orden betalingen te verrichten te beginnen of?
A: U kunt ons uw Inkooporder (Portugal) verzenden, of enkel een eenvoudige bevestiging verzenden per e-mail of door Handelsmanager, na mededeling zullen wij u dan Proformarekening met onze bankdetails voor definitieve bevestiging, dan u verzenden
Kan betaling dienovereenkomstig verrichten.

Q: Wat is onze Minimun Opdracht gevend tot Hoeveelheid (MOQ)?
A: voor de hoogwaardige producten, begint onze MOQ van 1 gram en andere producten begint over het algemeen van 1 kilogram. voor andere lage waardeproducten, kan MOQ van 10kgs aan 100kgs zijn begonnen.
Q: hoe waarborgen wij onze productenkwaliteit?
A: Eerst en vooral, zal ons systeem voor kwaliteitscontrole ons kwaliteitsprobleem verminderen om nul te naderen. Wij kunnen ons certificaat van analyse volgens elke partij van onze producten altijd verstrekken. Wij kunnen derde partijanalyse testen ook verstrekken wegens de eis van onze cliënten.
Als er om het even welke die kwaliteitskwestie door ons wordt veroorzaakt is, zullen wij u vrije goederen voor vervanging verzenden of zullen uw verlies terugbetalen.

Pakket & Logistiek
kosmetisch peptide poeder Acetyl Dipeptide1 Cetyl Ester CAS 196604485

Contactgegevens
admin

Telefoonnummer : +8615019451281