aboutus

Shenzhen Dieckmann Tech Co., Ltd.

Shenzhen Dieckmann Tech Co., Ltd. Shenzhen Dieckmann Tech Co., Ltd. Shenzhen Dieckmann Tech Co., Ltd. Shenzhen Dieckmann Tech Co., Ltd. Shenzhen Dieckmann Tech Co., Ltd.
1 2 3 4 5
Type Business: Fabrikant
Grote Markt: Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken: Dieckmann
Aantal werknemers: 50~100
Jaarlijkse omzet: 10000000-50000000
Opgericht Jaar: 2011
Export pct: 80% - 90%
Ongeveer ons
Inleiding

 

Co. van Technologie van Shenzhendieckmann, Ltd is een nationale high-tech die onderneming door Shenzhen Peacock Talenten met een groep ervaren en eminente R&D-teams wordt opgericht. De producten van het bedrijf hebben met succes de certificatie van het kwaliteitsbeheersysteem volgens de ISO9001-norm overgegaan.


Dieckmann is geëngageerd aan de ontwikkeling en de productie van functioneel actieve kleine molecules die met menselijke gezondheden en schoonheid door moderne synthese & extractietechnologie en de technologie van de enzymkatalyse verwant zijn. Het behandelt de gebieden van gezondheids functioneel voedsel en dieet actieve ingrediënten, tabak en additieven voor levensmiddelen, biologische inhibitors, farmaceutische tussenpersonen en functionele kosmetische actieve ingrediënten. Onze hoofdklanten zijn van binnenlandse en buitenlandse biologisch, farmaceutisch, de tabak, de gezondheidszorgproducten en schoonheidsmiddelenondernemingen.

Dieckmann heeft een reeks voedings actieve ingrediënten zoals Nicotinamide Riboside (NR), van Hydroxytyrosol, van Carnosine en Nervonic-Zuur ontwikkeld. Wij hebben met succes een reeks samenstellingen gepatenteerd Nicotinamide van Riboside (NR) die als voorlopers aan NAD+ functioneren.


1. Bedrijfwaarden: Innovatie, Win-Win Samenwerking
2. Bedrijfvisie: Bouw een kleurrijke en functionele kleine moleculewereld en vernieuw de toekomst


Eerst: Voedings Actieve Ingrediënten
De actieve natuurlijke producten die geneeskunde homoloog voedsel en endogene kleine molecules zijn die de functies verhogen van het lichaam zijn de voorwerpen dat onze Dieckmann altijd ongeveer is betroffen en in betroffen. Dieckmann is geëngageerd aan onderzoek en ontwikkeling van functionele wat de voeding betreft actieve kleine moleculesamenstelling, om de menselijke gezondheden te beschermen en tot de oorzaak van menselijke gezondheden bijdragen is de waarde die onze Dieckmann nastreeft.


De belangrijkste technologie: Moderne synthese & extractietechnologie, de technologie van de enzymkatalyse.
Productdomein: Functionele voedsel actieve ingrediënten en additieven voor levensmiddelen
Toepassingsgebieden: natuurlijke voeding, dieetproducten, functionele dranken, geneeskunde enz.De architectuur van het kernproduct:

China Shenzhen Dieckmann Tech Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0Voor meer informatie, pls studie de relatieve productie gedetailleerde inleiding.


Ten tweede, Persoonlijke verzorging actieve ingrediënten
Dieckmann heeft een waaier van wat de voeding betreft actieve ingrediënten met unieke functies ontwikkeld die in persoonlijke verzorging efficiënt zijn. Omdat deze ingrediënten of worden afgeleid uit geneeskrachtige en eetbare natuurlijke producten of endogene molecules in het menselijke lichaam. Vergeleken met sommige niet natuurlijke ingrediënten, zijn zij veiliger om van uw schoonheid te geven.

Onze producten concentreren zich op doeltreffendheid, groene producten, veiligheid en gezond.

Na jaren van ontwikkeling en ervaring, is een reeks distinctieve producten met het bevochtigen, middel tegen oxidatie, anti-veroudert, het stijgen huidelasticiteit, het witten en andere functies met succes ontwikkeld door moderne synthese & extractie en de technologie van de enzymkatalyse,


Hoofdkernproducten hieronder:

China Shenzhen Dieckmann Tech Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1


Derde: Glycosiden en hun derivaten

De glycosiden en hun derivaten zijn molecules met speciale functionaliteit of activiteit die wijd in de geneeskunde, de biologie, de schoonheidsmiddelen, het voedsel, de aroma's en fragrances, de textiel enz. worden gebruikt. Onze Dieckmann-chemici hebben een reeks van glycosiden en hun derivaten voor aroma's en fragrances en voorbereid ontworpen die in tabak zijn toegepast, bakkend gebieden enz. Wij zijn altijd een de industrieleider op het gebied van Glycosidenproducten geweest.


Wij hopen om door de beperkingen van traditionele kruiden te breken door het nieuwe concept aromavoorlopers toe te passen om nieuwe aroma's, nieuwe fragrances, nieuwe sensorische die scènes voor te bereiden op onze nieuwe technologie worden gebaseerd, om onze geurwereld te verrijken.


Vergelijking van traditionele kruiden en latente wierook in traditionele tabakstoepassingen:

Nr Punt Traditionele kruiden Latente Wierook
1 Fysische eigenschappen Laag Kookpunt, gemakkelijk aan vluchtige, slechte hittebestendige verwerking hoog Kookpunt, hard aan vluchtige, goede hittebestendige verwerking
2 Het branden effect Groot versiebedrag, vele verbrandings barstende producten De lage versie, weinig verbrandings barstende producten, vermindert fysiek kwaad
3 De rokende klanten voelen Het aroma is te sterk, is de smaak teveel, is de mond droog, hebben de mond en de kleren een sterke rookgeur Terwijl het aroma van de heersende stromingstabak nog bestaat, is het heersende stromingsaroma zuiver, met minder slechte smaken, laag aroma, met een volle smaak, zacht, en minder irriterend. Overblijvend tabaksaroma in de mond en de kleren.
4 Tweedehandse rokerservaring Sterke geur van rook, scherp verblinden, Voel een premiegeur
5 Zaal geur Slechte Rookgeur Zoals het ingaan van een high-end wandelgalerij
6 Vertrouwelijkheid De mensen kunnen de samenstelling fundamenteel bepalen op de geur wordt gebaseerd die Niet alleen los de tekortkomingen van traditionele kruiden op, maar ook kan de aromaformule van sigaretten maken een bepaald vertrouwelijkheidseffect hebben
7 tendens Met de verandering van The Times, hebben de traditionele kruiden zich aan een bepaald knelpunt ontwikkeld en niet de veranderingen van klantenbehoeften kunnen ontmoeten. Het zal een tendens en een cultuur, een symbool van status, status, en rijkdom worden


Toepassingsgebieden:
Het wordt wijd gebruikt in de traditionele tabak, nieuwe tabak, baksel, wierook, schoonheidsmiddelen, voedselkruiden enz.


Geschiedenis van Dieckmann

China Shenzhen Dieckmann Tech Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 2


Productiemateriaal:

China Shenzhen Dieckmann Tech Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 3China Shenzhen Dieckmann Tech Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 4
China Shenzhen Dieckmann Tech Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 5China Shenzhen Dieckmann Tech Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 6
China Shenzhen Dieckmann Tech Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 7China Shenzhen Dieckmann Tech Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 8China Shenzhen Dieckmann Tech Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 9

Geschiedenis

Geschiedenis van Dieckmann

China Shenzhen Dieckmann Tech Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Ons Team

China Shenzhen Dieckmann Tech Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0China Shenzhen Dieckmann Tech Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

China Shenzhen Dieckmann Tech Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 2China Shenzhen Dieckmann Tech Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 3

Contactgegevens